3D MANUÁLIS ARCSZOBRÁSZAT®

A világ első non-invazív az arc negatív esztétikai változásait késleltető manuális kombináció. A 3D Manuális Arcszobrászat egymásra épülő arcfiatalító kombináció, amely elvégzése teljes koncentrációt igényel, mivel minden egyes mozdulatát tudatos pontossággal kell elvégezni.

MITŐL EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES EZ A MÓDSZER?

A 3D Manuális Arcszobrászat® az arc változásainak rizikófaktorait tudja kezelni illetve, késlelteti:

 • a gravitációs ereszkedést
 • a rosszul használt vagy rögzült arcmimikát
 • az arc negatív érzelmi lenyomatait
 • az évek múlását, vagyis az arc változásait és
 • a biológiai bőröregedést

A gravitáció hatására sajnos már korán kialakulhat az orcák megereszkedése és az arc kontúrjának a deformációja. Ez pedig az arc esztétikai változásához vezet, és az arc optikai öregedését idézi elő. Ez a jelenség gyakran zavaróbb, mint a bőr öregedése.

Mindenkinek van rosszul rögzült vagy rosszul használt arcmimikája. Az is bizonyított, hogy a módszer képes a rosszul rögzült vagy rosszul használt arcmimikán és az arc gravitációs ereszkedésén javítani.

Az emberi arc a kommunikációt közvetítve érzelmi kifejezéseket továbbít. A legtöbbet használt negatív érzelmi *(reakciónk)lenyomatunk, 42éves korunkra az arcunkra íródik. Ezek az arc negatív érzelmi lenyomatai. A módszer nemcsak a föld nehézségi erejének nyomait enyhíti, de a rosszul rögzült előnytelen érzelmi reakciókét is.

Kutatások szerint a szép arc szimmetrikus és arányos. Tapasztaljuk, hogy az évek múlásával fokozatosan az arc középső és alsó része megereszkedik, veszít volumenéből. Az arc ideális V-formája az öregedés hatására A-formává alakul. Ez a folyamat már a 35. életév körül érzékelhető lehet. *Bizonyított, hogy a 3D Manuális Arcszobrászat mozdulataival hosszú távú manuális arckorrekciót érhetünk el.

 

A MÓDSZER FELÉPÍTÉSE ÉS HATÁSMECHANIZMUSA

A módszert anti-aging arcdiagnosztikával kezdjük, majd fényképet készítünk az arcról. A tökéletes eredmény eléréséhez az első három alkalmat, az egymást követő napokon, vagy maximum 1 hét alatt ajánlott elvégezni.

A speciálisan összeállított mozdulatok összessége az arc természetes formájának elérését teszi a fókuszba. A módszer az arcon elhelyezkedő lágyrészeknek az újra formálása. Minden egyes mozdulata kiemeli, megemeli és megtartja a térben megereszkedett arcot, végül a természetes formáját adó lifting pontokon „rögzíti” azt.

A 3D Manuális Arcszobrászat® megemeli a megereszkedett arcbőrt. Természetes volument ad az orcáknak, az arcközepet felhúzza ezáltal az arc természetes kontúrját, a fiatalos kinézet kulcsának tekinthető V-formát visszaállítja. Eredményét az arccsontokon elhelyezkedő lágyrészek, a zsírszövet, az arcizmok, a kötőszövet és a bőrfelszín együttes térbeli forma alakítása határozza meg.

Az intenzíven ismétlődő mozdulatok hatására a kötőszöveti sejtek osztódnak, a keringés javulása pedig fokozza az anyagcserét, ami a kötőszöveti sejtek újra termelődését indítja el, intenzíven regenerál. Fokozódik a kollagén és az elasztin képződése, amely érezhetően tömöríti a bőr szerkezetét.

Felépítése: a módszer 60perc, amely 3részből áll.

 • Előkészítés 10—15perc
 • Az arckontúrok esztétikai V irány és az orcák formázása 30perc
 • Befejezés rögzítés 15perc

Az előkészítés mozdulatai felkészítik az arcot, közben pedig a bőrfelszínről eltávolítjuk a szennyeződéseket. Az előkészítés minden egyes mozdulata arra irányul, hogy a módszert eredményesen tudjuk folytatni.

A második részben az esztétikai V-irány és az orcák formázása következik. Az arc kontúrjának differenciálása, az orcák, majd a szemek környékének és a homlok területének a térbeli formázása történik meg.

A harmadik, és egyben befejező részben az arc felek, „ötlépcsős” rögzítése zárja a folyamatot.

Nem helyettesíti az arcplasztikát, hiszen nem műtét, de az arckontúr helyreállításának olyan új non-invazív módszere, ami hatékony és megelőzésként is kiválóan alkalmazható az esztétikai arcfiatalítás területén.

A HATÓANYAGRÓL

A 3D Manuális Arcszobrászat® titkos receptje a gondosan előállított olajos textúra. Exkluzív összetételének titka, hogy az esszenciális olajokat és az aktív bőrfiatalító hatóanyagokat hígítatlan formában tartalmazza.

 • Az arcformát alakítja
 • A bőrfelszín töréseit csökkenti
 • A homlokredőt tompítja
 • A szemkörüli apró ráncokat feltölti

A bőr öregedését több tényező befolyásolja. A legmeghatározóbb faktorok között szerepel a genetikailag öröklött adottság, amely mindenkinél más és más módon kódolja a bőröregedés folyamatát. A bőröregedés összefüggést mutat a bőr immunológiai rendszerének csökkent működésével, de nagyban kimutatható a szabadgyökök károsító szerepe is.

Az esszenciális olajok koncentrátuma, a sejteket védő, aktiváló és szabályozó, biológiailag aktív, tiszta hatóanyag koncentrátum sejt szinten regenerálják a bőrszerkezeti struktúrát.  A tiszta aktív vegyületek garantálják a mélyebb penetrációt és ott fejtik ki biológiai sejtreparáló hatásukat, ahol a bőrszerkezeti struktúra sérült.

 • A bőr biológiai működéséhez szükséges alkotókat koncentráltan tartalmazza.
 • Innovatív összetétele ellensúlyozza a bőröregedési folyamatokat.
 • Támogatja a bőr kollagén és az elasztin szintézisét.
 • Növeli a bőrtömörséget.
 • A kitágult pórusokat csökkenti.
 • Biztosítja az optimális bőr hidratációt.

A 3D Manuális Arcszobrászat® titkos receptje olyan gondosan összeállított olajos textúra, ami elősegíti azt, hogy a módszer tökéleteset alkosson.

A kezeléshez ajánlott hatóanyag mennyiség: 3-5ml

 


Kedves Vendégeim!

A kezeléseknél feltüntetett időtartam magában foglalja a megérkezést, az arckezelést és a ruhaváltást is.


Kezelés időtartama:
60 perc

Kezelés ára:
25 000 Ft

<<< vissza

Minden jog fenntartva © 2021