ARC SZŐRTELENÍTÉS

Arc szőrtelenítés 

A gyanta a szőrt a szőrtüszővel együtt tépi ki, ezért kitart 4-5 hétig, míg újra előbukkannak a szőrszálak. A következő arc gyantázás előtt azonban meg kell várni, míg a szőrszálak el nem érnek egy bizonyos hosszúságot, hogy sikeresen beletapadjanak a gyantába. A rendszeres gyantázással a szőrzet ritkul és elvékonyodik.

Az érzékeny intim területeken, mint pl: arc, érzékeny, fazon, hónalj,  film gyantát használok.

A film gyantát direkt ilyen sensitiv bőrre fejlesztették ki. A film gyantát spatulával veszem ki, majd felkenem a szőrtelenítendő területre, hagyom, hogy kicsit megdermedjen, majd lehúzom. Ha szükséges és marad 1-2 szál szőr azt szemöldök csipesszel kiigazítom, kiszedem. Ez főként szemöldök gyantázás után jellemző, amikor elővigyázatosan kell eljárni, hogy a gyanta csak a kiiktatandó szőrszálakba tapadjon bele. A szőrtelenítés végén utóápoló nyugtató-hűsítő készítményeket alkalmazok, melyek megszűntetik a ragacsos utóérzést is.

A gyantázás előtt ne kenjük be a bőrünket semmilyen krémmel, illetve ne áztassuk fel (hosszabb fürdés) a bőrünket se előtte se utána. Továbbá ne menjünk szoláriumba, vagy napozni közvetlenül a gyantázás előtt,vagy után. Várjuk meg, hogy bőrünk megnyugodhasson.

arc szőrtelenítés

  

 

 


Kedves Vendégeim!

A kezeléseknél feltüntetett időtartam magában foglalja a megérkezést, az arckezelést és a ruhaváltást is.


Kezelés időtartama:
15 perc

Kezelés ára:
1 000 Ft

<<< vissza

Minden jog fenntartva © 2021