DETOX SEJTMÉREGTELENÍTŐ BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS

Wellmaxx Detox

Célkeresztben a sejt

A bőrünk és a bőrsejtjeink naponta ki vannak téve, a külső környezeti hatások által előidézett bőröregedésnek. (Uv sugárzás, szmog, nikotin). Az oxidatív stressz/sérülés károsítja a sejtmembránt, a szöveteket, hosszútávon roncsoló hatással van a bőrt alkotó struktúrákra. (redők, száraz, dehidratált bőrfelszín, továbbá pigmentfoltok kialakulását okozhatja.)

CELL-DETOX

Wellmaxx DETOX méregtelenítési folyamata, az aktív komplex CELLDETOX molekula és a tengeri plankton kivonat együttes hatására történik. Segíti a bőrsejtek méregtelenítését, a bőranyagcsere folyamatok javítását és sejtszintű megújítását. Használatával a bőr mélyebb rétegeiben intenzív regenerációt indít el.

Hatása:

Életerővel és energiával tölti fel a bőrsejteket. Gyönyörű, üde, kisimult bőr. A szürke fátylat lehúzzuk a felszínről, és egy világosabb életteli külsőt kapsz. Ezt az állapotot hetekig élvezheted.

Kezelés:

Letisztítás (moringa kivonatos lemosó, enzim peeling tonik) Hyaluronos Ca ampullás hidratáció ultrahanggal, detox szérum ,detox maszk ultrahanggal, detox masszírozás nyirok keringés irányában.


Kedves Vendégeim!

A kezeléseknél feltüntetett időtartam magában foglalja a megérkezést, az arckezelést és a ruhaváltást is.


Kezelés időtartama:
70 perc

Kezelés ára:
12 000 Ft

<<< vissza

Minden jog fenntartva © 2021