FÉNYTERÁPIA LIFTMEE LED MASZKOS ARCKEZELÉS

Liftmee Led maszk

A LIFTMEE LED hideg fénnyel és alacsony energiaszinten dolgozik. A bőrt biztonságosan és a lehető legtermészetesebb módon fiatalítja anélkül, hogy bármilyen mellékhatást eredményezne. A sejthártyák működését, a rajtuk keresztül végbemenő anyag és energia forgalmat jelentősen javítva. a kezelt szövetek regenerációs képességét fokozza. Növekszik a sejtanyagcsere, biostimuláló, több hatóanyag jut el a sejtekhez, fokozódik a kollagén elasztin termelődés, amely elősegíti a bőr természetes rugalmasságának megőrzését. Az arcfelek volumene növekszik- Lifting hatás. Nagy eredménnyel kezeli az aknés zsíros bőr problémáit, összehúzza a tág pórusokat.

  • IR láthatatlan fény (violet színű fény 830 nm): áthatol a bőr mélyebb rétegeiben, stimulálja a szövetek, sejtek anyagcseréjét. Enyhén hámlasztó, hatású javítja a bőrállományt , a kollagén és elasztin termelést, stabilizálja bőr flexibilitását. Eltünteti a felületi bőrsérüléseket, bőrelváltozásokat. Pozitív hatással van a sejtek biológiai elváltozásaira, bőröregedést késleltető hatással bír.
  • Piros fény vagy a kollagén fény hullámhossza (630 nm): igen nagy tisztaságú fény. Fokozza a bőr anyagcseréjét és serkenti a kollagén termelődését, anti-aging és antioxidáns hatással bír, hatására a bőr fiatalosabb lesz. Különösen száraz igénybevett, allergiára hajlamos bőrre ajánlott.
  • Kék fény (415 nm): Gyulladáscsökkentő hatása orvosilag is bizonyított. A legtöbb kórokozót elpusztítja. Az aknéban található propioni baktériumokat- melyek nagy általánosságban az aknék kialakulásáért felelősek elpusztítja. Az infravörös fény (830 nm) kombinációval , gyulladáscsökkentő, seb- és hegkezelő hatású, továbbá szabályozza a faggyúmirigyek működését.

Önálló kezelésként 20p, 30p és 40 perces időtartamra lehet külön időpontot foglalni.


Kedves Vendégeim!

A kezeléseknél feltüntetett időtartam magában foglalja a megérkezést, az arckezelést és a ruhaváltást is.


Kezelés időtartama:
1 perc

Kezelés ára:
1 Ft

<<< vissza

Minden jog fenntartva © 2021