FÉNYTERÁPIÁS ARCKEZELÉS PROBLÉMÁS BŐRRE LIFTMEE LED MASZKKAL

 

A LIFTMEE LED hideg fénnyel és alacsony energiaszinten dolgozik. A bőrt biztonságosan és a lehető legtermészetesebb módon fiatalítja anélkül, hogy bármilyen mellékhatást eredményezne. A sejthártyák működését-, a rajtuk keresztül végbemenő anyag és energia forgalmat - jelentősen javítja. A kezelt szövetek regenerációs képességét fokozza. Növekszik a sejtanyagcsere, több hatóanyag jut el a bőrsejtekhez a kezelési idő alatt.

Fokozódik a kollagén, elasztin termelődés, amely elősegíti a bőr természetes rugalmasságának megőrzését. Az arcfelek volumene növekszik, ezáltal azonnali Lifting hatást eredményez. Hatékonyan kezeli az aknés zsíros bőr problémáit, összehúzza a tág pórusokat.

Kék fény (415 nm) :

Gyulladáscsökkentő hatása orvosilag is bizonyított, használata a legtöbb kórokozót elpusztítja. Az aknéban található propioni baktériumokat- melyek nagy általánosságban az aknék kialakulásáért felelősek - elpusztítja.  Az infravörös fény (830 nm) kombinációval , gyulladáscsökkentő, seb- és hegkezelő hatású, továbbá szabályozza a faggyúmirigyek működését. Semmilyen fájdalommal nem jár.

Alkalmazása:

A vendég lefekszik, és a fényterápia ideje alatt pihen. A letisztított arcra felhelyezem a maszkot. Szemeket le kell takarni. Kombinálható arctisztítással, enyhíti a tisztítás nyomait, jótékony hatással van a bőrre, illetve önálló gyulladáscsökkentő kezelésként is alkalmazom.

Kúrában is igénybe lehet venni. Az egymást követő kezelések hatása összeadódik, nagyobb, látványosabb eredményt érhetünk el.


Kedves Vendégeim!

A kezeléseknél feltüntetett időtartam magában foglalja a megérkezést, az arckezelést és a ruhaváltást is.


Kezelés időtartama:
20 perc

Kezelés ára:
3 500 Ft

<<< vissza

Minden jog fenntartva © 2021