SZŐRTELENÍTÉS TESTEN FÉRFIAKNAK

Gyantázás

A gyanta a szőrt a szőrtüszővel együtt tépi ki, ezért kitart 4-5 hétig, míg újra előbukkannak a szőrszálak. A következő gyantázás előtt azonban meg kell várni, míg a szőrszálak el nem érnek egy bizonyos hosszúságot, hogy sikeresen beletapadjanak a gyantába. A rendszeres gyantázással a szőrzet ritkul és elvékonyodik.

Az érzékeny intim területeken, mint pl: arc, hónalj,  film gyantát, a kevésbé érzékeny területeken patronos gyantát használok. A patronos gyantán  egy görgőfej van és ez viszi fel a kis tartályából a gyantát a szőrtelenítendő testrészre. Ezek után egy papírcsíkot tapasztok a gyantába és így azt lehúzva távolítom el a nem kívánatos szőrszálakat a bőrről. A szőrtelenítés végén utóápoló nyugtató készítményeket alkalmazok, melyek megszűntetik a ragacsos utóérzést is.

A gyantázás előtt ne kenjük be a bőrünket semmilyen krémmel, illetve ne áztassuk fel (hosszabb fürdés) a bőrünket se előtte se utána. Továbbá ne menjünk szoláriumba, vagy napozni közvetlenül a gyantázás előtt,vagy után. Várjuk meg, hogy bőrünk megnyugodhasson.

 


Kedves Vendégeim!

A kezeléseknél feltüntetett időtartam magában foglalja a megérkezést, az arckezelést és a ruhaváltást is.


Kezelés időtartama:
15 perc

Kezelés ára:
1 000 Ft

<<< vissza

Minden jog fenntartva © 2021